De ziua noastra dragi copii (maturi) . . .

Posted by Ion Calalb | Etichete:


Toti am fost copii, dar si dupa ce am trecut de virsta asta, tot nu uitam sa fim copii, pentru ca asta ne face mai buni a suflet, si ne face sa uitam de nebuniile maturilor ce le avem zi de zi.
Dar nu asta am vrut sa spun dar aceea ca in Moldova sunt tot mai multi copii orfani, sau ca toti mai multi copii sunt maltratati de parintii lor, sau ca tot mai multi copii nu merg la scoala. Si ma intreb de ce? Pai sa nu cautam problema politica aici, dar aceea ca noi maturii nu ne dam seama cind concepem un copil cum il vom educa, sau ce va fi cu el atunci cind o sa apar probleme financiare si o sa fim nevoiti sa plecam peste hotare.
Stiu multe cazuri de asa fel, si ma doare sufletul cind vad copii pe strada care fac diferite nebunii, bautura, tigari, curvarie, sau mai rau, furt, viol, omor. Tin minte eu la virsta de copilarie ne jucam fotbal, turca, de prinselea, ascunselea etc . Dar ce fac copii de ziua de azi?
Stau pe net toata ziua, si se uita la : odnoklasniki, facebook, conter strike, ect. Dar nu e normal oameni buni. Dragi parinti ginditiva : ce fac copii vostrii acuma, ca poate fi tirziu si sai scapati pe calea cea gresita.

0 comentarii:

loading...
loading...
Related Posts with Thumbnails