Mult iubita Universitate . . .

Posted by Ion Calalb | Etichete:


Multi ma intreaba: iti place universitatea unde inveti, sau in general dece esti atitea ani student. Pai sa va spun de ce :

1. Avem profi care nu vin la cursuri, pentru ca profii dau 20% din material, restul singurei. Ei doar isi ia banii.
2. La final de semestru te trezesti cu 2, 3 sau 4 restante fiindca cursul optional se termina cu examen mai serios ca cel de baza.
3. Anul I face cursuri la gramada cu anul II. Din motive economice.
4. Vii la examen si constati ca s-a pierdut cheia de la sala. Nu-i bai. Vine portarul si sparge usa, de fata cu 100 de studenti.
5. Vii la curs si constati ca sala e ocupata. Nu-i nimic. Mergi la portar, iei o cheie, te instalezi in sala, faci 30 de minute de curs si vine o tanti sa isi revendice sala. Te ridici si pleci, te duci iar la portar, ceri o alta cheie si asa mai departe...
6. Faci un master de traducatori si studiezi matematica superioara care nici acei care au alcatuito nu au cunoscuto asa de bine cum noi, si nici pina in prezent nu stiu precis la ce se foloseste ea in viata (ei spun ca viata e mare si cine stie ce o sa se intimple)
7. La sfirsit de fiecare simestru ai examene la toate disciplinele, ca mai apoi la examenul de stat sa le repeti din nou ceea ce ai sustinut simestru de simestru (prostie omeneasca)
8. Te duci la secretariat sa-ti ridici carnetul de stundet si legitimatia, si afli cu stupoare ca l-ai ridicat deja, fiindca secretara nu le mai are. Cel mai probabil le-a pierdut.

Si dupa toate acestea : de ce sa nu iubesc invatatul?

Articol preluat de pe : Camarazii

1 comentarii:

  1. IonPopa spunea...:

    Chiar aseara discutam despre punctul 7 cu domnisoara Veronica, care defapt acum e in in perioada acestui punkt :D

loading...
loading...
Related Posts with Thumbnails