Da sau NU Gay - lor ?

Posted by Ion Calalb | Etichete: ,


De citeva zile in coace se vorbeste despre marsul minoritatilor sexuale. Spun ca si ei au drepturi si vor sa aduca la cunostinta noastra (adica celor cu orientatie normal) ca noi le incalcam dreptul. Si eu ma intreb ce drepturi la incalcam noi lor? Le incurcam sa se ....... in fund? (ma scuzati de cuvinte directe , dar nu pot fara de ele in tema data). Cine va incurca sa faceti ceea ce faceti voi in localurile voastre, sau voi vreti si in biserci sa faceti dragoste, sau in parcuri sa va pipaiti pe la fund?
Lume draga, vad ca din zi in zi ne apropiem de cultura europeana, si e bine ca aflam lucruri noi, dar nu uitati ca ei au o alta cultara, si putem sa invatam ceva gresit, asa cum au invatat unui din Genderdok. Acest fenomen nu este normal in cultura si religia crestinilor din Moldova. Da chear si in alte religii si culturi normale nu se admite asa ceva.
Daca vreti dreptate ducetiva in Amsterdam, si acolo o sa aveti de toate, si .... in fund si drepturi egale cu ei.
Multi ma intreba : ce ai tu cu ei, ca si ei sunt oameni dar cu capul bolnav. Pai nu-s bolnavi, dar alintati de ceea ce fac zi de zi si au vrut sa incerce ceva nou si iata na. Cineva incearca droguri, altii incearca sa faca sex in apa, altii sa sara cu parasuta de la 5000 m , dar nu si asta sa incerci ca nu-i normal. Eu stau si ma intreb daca as nimeri intr-o situatie in care : as merge cu copilul meu pe strada (baiat) si in fata noastra merg doi de acestea , tinundu-se de mina si sarutindu-se in buze de parca ar face un barbat si o femeie. Si deodata ma intreaba copilul : tata da de ce acesti doi se pupa? Ce sa-i spun? Ca este normal, ca si el sa incerce? Sau sa-i spun ca e rau, si el sa ma intrebe de ce? Dar eu ce sa-i raspund? Pentru ca copilul intreaba tot timpul.

2 comentarii:

  1. BookWorm spunea...:

    Raspunde copilului cind va creste va intelege mai multe...

  1. Ion Calalb spunea...:

    dar tu ai copii? stii ca ei la o intrebare apara alta, si el daca nu afla de la tine va afla de la altii, si acei altii il pot duce pe cale gresita? nui asa? Uite gindestete la asta

loading...
loading...
Related Posts with Thumbnails